Lid worden

Wilt uw zoon/dochter lid worden? Té GEK! 

In verband met een eventuele wachtlijst is het niet mogelijk om zonder vooraf contact te hebben gehad voor het eerst een groepsbijeenkomst te bezoeken. Als er een plekje vrij is op een groep, wordt er contact met u opgenomen en mag uw kind drie bijeenkomsten vrijblijvend meedraaien.

Hierna krijgt uw kind een aanmeldingsformulier mee naar huis die u kunt invullen. De leiding van de groep kan u dan nog meer informatie geven over contributie en andere dingen omtrent Jong Nederland. De contributie voor seizoen 2018-2019 is door onze penningmeester vastgesteld op €55,-. Nieuwe leden betalen vanaf de maand dat ze lid worden, huidige leden betalen de contributie in de maand januari.

Onze contactpersoon Anouck Janssen(contact@jnhaelen.nl) zal u na aanmelding van de wachtlijst laten weten of er nog plek is op de groep waar u zoon/dochter qua leeftijd in zou vallen. Als er nog plek is mag uw zoon/dochter 3x gratis meekijken of hij/zij Jong Nederland Haelen inderdaad zo leuk vindt als van te voren gedacht werd. Na 3x krijgt hij/zij een aanmeldingsformulier mee om officieel lid te worden van Jong Nederland Haelen.

Aanmelden voor de wachtlijst
Wanneer u uw zoon/dochter voor Jong Nederland Haelen wilt aanmelden, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Momenteel is er in alle groepen plek vrij. U kunt uw kind via onderstaand formulier aanmelden waarna er contact opgenomen wordt met u. Onderstaande basisgegevens hebben wij nodig van u:

JN~ : betekend Jong Nederland