LEIDING GEZOCHT!

Ben jij 16 jaar of ouder en vind je het leuk om in je vrije tijd met kinderen te werken?  Dan is Jong Nederland misschien wel wat voor jou.

Wat doe je bij Jong Nederland?
Samen met andere enthousiaste leiding draai je wekelijks een groepsbijeenkomst van anderhalf uur voor een groep van ongeveer 20 kinderen.  Daarnaast organiseert JN een paar keer per jaar activiteiten voor al onze leden.

Wat heeft Jong Nederland jou te bieden?
JN biedt alle nieuwe leiding begeleiding in het groepgeven. Je volgt bij Jong Nederland Limburg een introductiecursus en wordt intern nog begeleid zodat je goed voorbereid groep kunt geven.

Wat vragen wij van jou
Je vind het leuk om met kinderen te werken en je vind het leuk om samen met je medeleiding activiteiten te organiseren voor je groep.
Je bent iedere week beschikbaar om op een vast tijdstip de groepsbijeenkomst mee te draaien.Daarnaast ben je bereid om buiten de groepsbijeenkomsten een paar maal per jaar overige activiteiten te organiseren en er aan deel te nemen.

Heb je interesse en wil je meer weten, wil je een keer komen kijken of wil je meteen leiding worden? Stuur dan een e-mail naar contact@jnhaelen.nl. Misschien zien we je binnenkort op een van onze groepen!
Wil je je zeker aanmelden? Meld je dan hier aan!

voor- en achternaam
geboortedatum
straat & huisnr
postcode & woonplaats
telefoonnummer thuis
mobiel telefoonnummer
e-mailadres
 
Inloggen